Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκάνδαλο στην Προανακριτική: Ομολόγησαν ότι αφαίρεσαν Έκθεση της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος από την δικογραφία!

 ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ.                                                

Σφίγγει ο κλοιός για τους σκευωρούς που επιχείρησαν να θάψουν το μέγα σκάνδαλο Novartis και να παρουσιάσουν τους διώκτες της διαφθοράς, ως διεφθαρμένους! Ραγδαίες εξελίξεις μετά την χθεσινή αποκάλυψη του newsbreak.gr για την έκθεση της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος, η οποία είχε αφαιρεθεί από την δικογραφία των 200.000 σελίδων που παραδόθηκε στους δήθεν υπόπτους! Ενέργεια που δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση, και παραπέμπει σε καθεστώτα τύπου Τσαουσέσκου. Καθώς όπως γίνεται αντιληπτό στον καθένα, η παράδοση της δικογραφίας αυτού του όγκου σε συνδυασμό με την φαιδρή προθεσμία των 10 ημερών που έδωσαν στους δήθεν υπόπτους για να την μελετήσουν, παραπέμπει σε δόλο. Όταν αποκρύπτεται τόσο σημαντικό στοιχείο το οποίο από μόνο του αρκεί για να γκρεμίσει την υπόθεση εις βάρος των δήθεν κατηγορούν, είναι καταφανέστατη η πρόθεση λόγω της πίεσης χρόνου η απώλεια αυτού του στοιχείου να μην γίνει αντιληπτή.

Παραδέχτηκαν ότι «έλειπε η έκθεση»!

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, κυρίως όμως αγάπα τον νοικοκύρη. Έτσι, η απίστευτη μεθόδευση να υποχρεώσουν τους δήθεν υπόπτους να διαβάσουν 200.000 σελίδες μέσα σε 10 ημέρες με την ελπίδα να μην διαπιστώσουν την απώλεια εγγράφων από την δικογραφία, προσέκρουσε στην παρατηρητικότητα ενός εξ αυτών. Ο οποίος μελετώντας κάποια έγγραφα διαπίστωσε παραπομπή στην συγκεκριμένη έκθεση η οποία όμως δεν βρισκόταν πουθενά! Αμέσως σήμανε συναγερμός στα νομικά γραφεία, και τεκμηριώθηκε ότι όντως στην δικογραφία δεν υπήρχε πουθενά αυτή η έκθεση της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος που αποτελεί κόλαφο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και αναμένεται να τινάξει την όλη μεθόδευση στον αέρα.

Ακολούθησε επικοινωνία με την προανακριτική, και η ομολογία ότι όντως το έγγραφο έλειπε από την δικογραφία που παραδόθηκε στους δήθεν υπόπτους! Λόγω «σφάλματος«, ήταν η επίσημη εξήγηση! Που φυσικά δεν πείθει κανέναν, διότι δεν έλειπε κάποια ανούσια επιστολή ή κάποια διάφοροι κατάθεση, αλλά ολόκληρη η έκθεση μία από τις κορυφαίες αρχές καταπολέμησης της διαφθοράς! Πανικόβλητοι οι εγκέφαλοι της επιτροπής φέρονται να παρέδωσαν την χαμένη έκθεση. Και φυσικά υποχρεούνται να απαντήσουν στην επιβεβλημένη πλέον από κάθε άποψη παράταση της προθεσμίας για τους δήθεν υπόπτους.

Ήδη ο κλοιός γύρω από όσους επιχείρησαν να συγκαλύψουν ένα τεράστιο σκάνδαλο κατά του ελληνικού Δημοσίου και του ελληνικού λαού, σφίγγει. Εάν δε τολμήσουν να μην δώσουν παράταση της προθεσμίας, αλλά και την βεβαίωση ότι δεν λείπουν άλλα έγγραφα από την δικογραφία, τότε οι αστείες δικαιολογίες, θα μετατραπούν σε απολογίες.

ΠΗΓΗ   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

www.aitherikigrafi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια